bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Nîmes Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Nîmes Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Nîmes Lufthavn. Bilutleie ved Nîmes Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Nîmes Lufthavn guide

leiebil Nîmes Lufthavn
Bilutleie Nîmes Lufthavn

Nîmes Airport (IATA Code: FNI) er kjent av lokalbefolkningen som Nîmes-Alès-Camarque-Cévennes Airport og ligger i Languedoc-Roussillon-regionen i Sør-Frankrike som grenser til Middelhavet. Flyplassens eneste rullebane og terminal yte tjenester til tusenvis av passasjerer i året som har tilgang til regional flyplass for forbindelser til større flyplasser og sesongmålene.

Flyselskaper og destinasjoner

Nice Airport tilbyr tjenester som tilbys av to viktigste bærere. Iberia (med operasjoner som tilbys av Air Nostrum) gir en sesongrute til Palma de Mallorca.Ryanair tilbyr jevnlig rutefly til London, Charleroi, og Fes.Seasonal flyreiser til Liverpool er også tilgjengelig via Ryanair.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale Flyplassen gir en rekke tjenester og fasiliteter for passasjerer. En liten restaurant og bar serverer lett mat og er åpen for lunsj og middag de fleste dager unntatt lørdager. En liten boutique gir tilgang til gir og søtsaker. En minibank og WiFi-tjenester er også tilgjengelig i den lille, men komfortable terminal. En skyttelbuss gir tilgang til og fra flyplassen.Bilutleie er også tilgjengelig på flyplassen og inkluderer biler som tilbys av Europcar, Avis, Hertz og Enterprise.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler