bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Mulhouse Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Mulhouse Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Mulhouse Lufthavn. Bilutleie ved Mulhouse Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Mulhouse Lufthavn guide

leiebil Mulhouse Lufthavn
Bilutleie Mulhouse Lufthavn

Mulhouse Airport er også kjent som Euroairport Basel-Mulhouse (IATA Code: BSL) og ligger i den østlige-sentrale delen av regionen grenser til Sveits. Passasjerer bør være klar over at flyplassen drives av Frankrike, Sveits og Tyskland selv om flyplassen ligger i Frankrike.Flyplassen er delt inn i en sveitsisk og fransk seksjon og er klassifisert som en internasjonal flyplass. Flyplassens to rullebaner og én terminal prosessen over 5 millioner passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Mulhouse Airport tilbyr tjenester av mange nasjonale og internasjonale operatører som inkluderer Air Arabia Maroc, Air Berlin, Air Frankrike, Austrian Airlines, British Airways, EasyJet Sveits, Lufthansa Regional, og Turkish Airlines.Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Alger, Casa Blanca, Paros, Wien, Brussel, München, og Amsterdam.Sesongens flyreiser tilbys av en rekke operatører inkluderer destinasjoner til Malta, Antalya, Varna, Thessaloniki og Ajaccio.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassterminalen er åpen 24 timer i døgnet og gir grunnleggende tjenester til passasjerer i sin multilevel terminal. Butikker og tjenester inkluderer en rekke valg for kafeer, kaffebarer, og brasserier som for eksempel Der Feinschmecker eller La Brasserie.Butikker, kiosker, og duty-free butikker er tilgjengelige i terminalene. Valutakurser boder og minibanker lindre økonomiske bekymringer. Besøkende har også tilgang til WiFi og Internett-tjenester. Bil utleie pulter er tilgjengelig i begge de franske og sveitsiske sektorer. Terminaler inkluderer leie bil kjøretøyer som tilbys av Hertz, Europcar, Avis, Budget, og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler