bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Lorient Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Lorient Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Lorient Lufthavn. Bilutleie ved Lorient Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Lorient Lufthavn guide

leiebil Lorient Lufthavn
Bilutleie Lorient Lufthavn

Lorient Airport (IATA Code: LRT) er også kjent som den Lorient-Lann-Bilhoué Airport og ligger innenfor Bretagne-regionen i Vest-Frankrike.Interessant, ble flyplassen bygget under andre verdenskrig av Tyskland å støtte tyske ubåtoperasjoner på grunn av sin beliggenhet som grenser til engelske kanal og Atlanterhavet.To rullebaner og en hovedterminal prosess ca 180 000 passasjerer i året benytter flyplassen som et koblingspunkt til sørgående byer.

Flyselskaper og destinasjoner

Lorient Flyplass gir et enkelt transportør. Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) tilbyr reisemål rutene til Lyon og Paris.Reisende bør være klar over at omtrent seks fly ankommer og drar på daglig basis fra den regionale flyplassen.

Flyplassens fasiliteter

Flyplass tjenester er begrenset, selv om passasjerene kan nyte tilgang til flere arenaer inne i terminalen, inkludert smørbrød og snacks elementer og et utvalg av drikkevarer. Passasjerer bør være klar over at det bar, tilgang til mat og butikker kan endres avhengig av flytider. En minibank er tilgjengelig inne i terminalen. Reisende kan få tilgang til bilutleiefirmaer i nærheten Lorient.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler