bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Limoges Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Limoges Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Limoges Lufthavn. Bilutleie ved Limoges Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Limoges Lufthavn guide

leiebil Limoges Lufthavn
Bilutleie Limoges Lufthavn

Limoges Airport (IATA Code: LIG) ligger i Limousin-regionen i Frankrike.Den regionale Flyplassen er liten og fungerer som en praktisk tilkoblingspunkt for regionale operatører som gir over ti vanlige rutedestinasjoner. Den flyplass er utstyrt med en passasjer rullebane og en liten terminal.

Flyselskaper og destinasjoner

Mindre enn et dusin flyselskaper bærere tjene Limoges Lufthavn, men inkluderer de som tilbys av Air France (som eies og drives av Hop!), Ryanair, Flybe, og TwinJet. Populære destinasjoner som tilbys av Ryanair inkluderer Bristol, Liverpool, Nottingham og Leeds. TwinJet gir destinasjoner å Paris, Nice og Marseille.Hop! gir reisemål rutene til Lyon og Ajaccio.FlyBe gir destinasjonene til Southampton og Newcastle.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassfasiliteter på Limoges Airport er begrenset til persontransport inkludert innsjekkingsskrankene, informasjon og bagasje tralle tjenester. En liten kafé er plassert inne i terminalen, og en minibank ligger bak Ryanair skrivebord. En nærliggende tilbyr overnattingsmuligheter for reisende. Leiebilfasiliteter ligger tvers fra flyplassterminalen. Bilutleie er levert av Hertz, Avis, Europcar og National / Citer. Shuttle bussruter er tilgjengelig på visse tider av året.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler