bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Lille Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Lille Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Lille Lufthavn. Bilutleie ved Lille Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Lille Lufthavn guide

leiebil Lille Lufthavn
Bilutleie Lille Lufthavn

Lille Airport (IATA Code: LIL) serverer av svært nord sentrale spissen av Frankrike i Nord-Pas-de-Calais-regionen i landet.Flyplassen brukes også til å bli kjent som Lille-Lesquin lufthavn og ligger mindre enn 20 minutter fra sentrum av Lille. Flyplassen prosesser ca 100 000 passasjerer i året fra sine to rullebaner og én terminal.

Flyselskaper og destinasjoner

Lille Airport tilbyr flyreiser fra en rekke regionale og sesongbaserte flyselskapet bærere. Flyselskap bærere inkluderer Air Algérie, Air France, EasyJet, Hop!, Ryanair, Tunisair og Volotea. Populære vanlige reisemål rutene inkluderer de på vei til Marseille, Bordeaux, Alger, León, Tunis, og Barcelona.Seasonal destinasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til Bastia, Ajaccio, Tiemcen og Fes.

Flyplassens fasiliteter

Tjenester på Lille Airport fokusere på å gi komfort for passasjerene. To enkle kafeer (din og Jardins Pamplemousse) er plassert inne i terminalen. Menyalternativer inkluderer smørbrød og salater og drikker med regionale smaken. En liten butikk og en taxfree-butikk er plassert inne i terminalen også. Omtrent et halvt dusin hotellene ligger mindre enn tre miles fra flyplassen spenner fra budsjett til fire-stjerners. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med buss, og taxi. Bilutleie tjenester er representert på flyplassen inkludert de som tilbys av Avis, Europcar, Hertz, National / Alamo og Citer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler