bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dijon Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Dijon Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dijon Lufthavn. Bilutleie ved Dijon Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dijon Lufthavn guide

leiebil Dijon Lufthavn
Bilutleie Dijon Lufthavn
Dijon Airport (IATA Code: DIJ) er også kjent som Dijon Bourgogne flyplass og ligger i Burgund regionen i det sentrale østlige Frankrike.Flyplassen er et populært tilknytningspunkt til en rekke reiselivs arenaer og muligheter for nasjonale og internasjonale reisende. Burgund-regionen er kjent for sine vingårder og vakker utsikt. Flyplassen prosesserer opptil én million reisende i året, ikke bare for næringslivet, men også for familie ferie reisende. Flyplassen er også populær for charterfly og gir opptil 15 sesong feriemål ruter.

Flyselskaper og destinasjoner

Dijon Airport operatører tilbyr begrensede tjenester som tilbys av Eastern Airways til Toulouse på en daglig basis, unntatt lørdager. Flyselskapet carrier gir også et mål å Bordeaux med daglige flyreiser tilbys bortsett lørdager.En rekke av sesongmessige og ferie flyreiser og ruter er ofte promotert med destinasjoner til Praha, Kanariøyene, Venezia, Portugal, Sicilia, Malta, og mer.

Flyplassens fasiliteter

En infokiosk gi ferie arenaer for turister ligger i første etasje i entreen. Airport inkluderer også et par restauranttilbud, salgsautomater, og tilgjengelighet til hotellene i Dijon og Bourgogne-regionen i nærheten. Leiebiltjenester er også tilgjengelig på flyplassen og inkludere de som tilbys av Avis, Europcar og Hertz. Bakken transport til og fra flyplassen er også tilgjengelig med buss, trikk og taxi tjenester.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler