bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Colmar Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Colmar Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Colmar Lufthavn. Bilutleie ved Colmar Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Colmar Lufthavn guide

leiebil Colmar Lufthavn
Bilutleie Colmar Lufthavn

Colmar Airport (IATA-kode: CMR) er også kjent som den Colmar-Houssen lufthavn og ligger i øvre del av det nordøstlige Frankrike. Dens en asfaltert rullebane og terminal tjene flere tusen passasjerer i året gjør tilkobling fly til større byer over hele Frankrike. Colmar Airport er klassifisert som en hovedsakelig virksomhet flyplassen og gir ikke regelmessig flyruter eller reisemål fra anlegget.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen tilbyr tjenester for Alsace-regionen i Frankrike og gir et koblingspunkt eller stoppested for hovedsakelig private, småfly og charterreiser.Piloter og forretningsreisende rådes til å kontakte flyplassen om charterturer og private planet reisemuligheter innenfor landets grenser.

Flyplassens fasiliteter

De flyplassen ikke tjener moderate eller store passasjer tjenester eller bærere. Flyplassen anlegget betjener hovedsakelig chartret og private fly og derfor gir en ny piloter salong. En rekke kleshengere for å besøke innkommende og avgang fly er tilgjengelig på flyplassen eiendommen. Flyplassen er ikke åpen 24 timer i døgnet så private piloter rådes til å kontrollere flyplasstårn for daglige driftstimer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler