bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cherbourgh Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Cherbourgh Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cherbourgh Lufthavn. Bilutleie ved Cherbourgh Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cherbourgh Lufthavn guide

leiebil Cherbourgh Lufthavn
Bilutleie Cherbourgh Lufthavn

Cherbourg Airport (IATA Code: CER) ligger i den øvre nordvestlige regionen i Frankrike langs den sørlige kystlinjen over Den engelske kanal.Flyplassen er også kjent som den Cherbourg-Maupertus flyplass med lokalbefolkningen. Flyplassens eneste rullebane og terminal håndtere et stort antall passasjerer gjør forbindelser til sørlige ruter og destinasjoner. Flyplassen har en interessant historie under andre verdenskrig era og rester av en av disse rullebanene er fortsatt synlige på flyplassen. Flyplassen i dag brukes hovedsakelig for lokale luftfartstjenester, og gir ikke faste flyruter eller reisemål.

Flyselskaper og destinasjoner

En liten regional flyselskap som heter Compagnie Chalair Aviation opererer ut fra flyplassen, men regionale eller nasjonale bærere ikke ankommer eller drar på en regelmessig basis fra denne flyplassen. Reisende kan få tilgang til sporadiske charterfly fra flyplassen til regionale destinasjoner.

Flyplassens fasiliteter

Den Cherbourg Airport tilbyr en sit-down fransk stil restaurant som heter Le Coucou de Fourchette med et bredt utvalg av menyvalg. Tilleggstjenester på flyplassen inkluderer tilgang til Internett, et apotek / sykestue og møterom. Tilgang til og fra flyplassen er levert av drosjetjenester og bilutleiefirmaer som inkluderer Avis, Ibis, Hertz, Europcar og National / Citer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler