bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Carcasonne Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Carcasonne Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Carcasonne Lufthavn. Bilutleie ved Carcasonne Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Carcasonne Lufthavn guide

leiebil Carcasonne Lufthavn
Bilutleie Carcasonne Lufthavn

Carcassonne Airport (IATA-kode: CCF) ligger i Languedoc-Roussillon-regionen i det sørøstlige Frankrike langs kysten av Middelhavet.Flyplassen er også kjent av lokalbefolkningen som Salvaza flyplass og er i stand til å håndtere innenlandske kommersielle og internasjonale flyvninger. Det er også en populær flyplass for private og chartret flytrafikken. En rullebane og terminal gir tjenester til ca 370 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Den regionale Flyplassen er liten og tilbyr tjenester av transportøren Ryanair. Faste ruter flighter til destinasjoner inkluderer Liverpool, London, Dublin, Eindhoven og Charleroi. Seasonal flyreiser inkluderer destinasjoner til Nottingham, Glasgow, Cork, Billund og Bournemouth.

Flyplassens fasiliteter

Den Carcassonne Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester til reisende, og inkluderer en liten restaurant som heter Le Salvaza som serverer et utvalg av tradisjonelle franske matvarer i første etasje i terminalbygningen. Gratis WiFi tjenester er tilgjengelig over hele terminalbygningen. Bilutleie tjenester er lokalisert på flyplassen og inkluderer nesten et dusin alternativer fra leverandører som Avis, Carhire, Hertz, Thrifty, Budget, og Enterprise.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler