bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cannes Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Cannes Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cannes Lufthavn. Bilutleie ved Cannes Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cannes Lufthavn guide

leiebil Cannes Lufthavn
Bilutleie Cannes Lufthavn

Cannes Airport (IATA Code: CEQ) er kjent i Frankrike som Aéroport Cannes-Mandelieu Aéroport og serverer en av de mest populære turistmålene i verden. Cannes ligger i langt sørøstlige regionen i Frankrike i nærheten Monaco og grensen til Italia.Flyplassens to rullebaner og en terminal tjene som en destinasjon og tilknytningspunkt til tusenvis av reisende i året som kommer til området for seaside ferie på den franske Rivera og å delta den berømte Cannes Film Festival.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyreiser inn og ut av flyplassen er regional og mange private charterfly operere ut av flyplassen også. Begrenset transport gitt av regionale passasjerskip til og fra flyplassen er tilgjengelig på flyplassen. Hangarplass, fly helikoptertransport og fly lagring og vedlikehold er tilgjengelig på flyplassens område.

Lufthavn fasiliteter

Den Cannes Airport tilbyr en rekke landside og flyside fasiliteter fra sin lille terminalen. En fransk stil restaurant ligger inne på flyplassterminalen, og serverer tradisjonell fransk mat. Terminalen er også vert for de Campanile Hotel and Grill og L'Ardoise restauranter i terminalen. Mercure Hotel ligger langs den sørlige sonen av flyplassen tilbyr komfortable rom. Møterom og kontorer er også tilgjengelig i terminalen. Transportalternativer til og fra flyplassen er tilgjengelig med taxi og bilutleieselskaper inkludert Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler