bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Caen Flyplass

Hjem > EditRegion13" -->Frankrike > Bilutleie Caen Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Caen Lufthavn. Bilutleie ved Caen Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Caen Lufthavn guide

leiebil Caen Lufthavn
Bilutleie Caen Lufthavn

Caen Airport (IATA Code: CFR) er også kjent som den Aéroport de Caen Carpiquet og serverer den Baase-Normandie-regionen i det nordlige Frankrike som stikker ut i den engelske havet. Den regionale Flyplassen er liten og gir et begrenset antall flyselskaper bærere og reisemål for reisende. Flyplassen fungerer som et populært knutepunkt for å fly til sørlige ruter innenlands. Den flyplass er utstyrt med en enkelt bane, og terminalen prosess omtrent 100.000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Caen Airport tilbyr tjenester fra tre operatører som inkluderer Air France (operasjoner som tilbys enten ved Hop! eller Chalair Aviation). Destinasjoner fra disse leverandørene fly til Lyon og Paris.Disse bærere også gi sesongens flyreiser til Nice og Figari.Volotea flyselskap transportør er planlagt å starte flytrafikk til Ajaccio våren 2014.

Flyplassens fasiliteter

Den Caen Airport er relativt liten, men gir en rekke alternativer for reisende. En bar og La Caravelle og le Grilladin restauranter ligger inne i terminalen. En liten butikk som heter La Caravelle gir gaver. En offentlig telefon og toaletter er også tilgjengelig for reisende. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av taxi og limousiner. Leie bil alternativer er begrenset og reisende kan finne bedre og mer rikelig alternativer i nærheten av Caen sentrum.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler