bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Brive Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Brive Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Brive Lufthavn. Bilutleie ved Brive Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Brive Lufthavn guide

leiebil Brive Lufthavn
Bilutleie Brive Lufthavn

Brive Airport er også kjent som den Brive-Souillac Aeroparque av lokalbefolkningen (IATA Code: BVE) og ligger i Limosine regionen i Sør-Frankrike.Den regionale Flyplassen er utstyrt med én rullebane og terminal som serverer det meste regional trafikk og forbindelser til større flyplasser over hele Frankrike.

Flyselskaper og destinasjoner

Passasjerer som reiser til eller via Brive Airport har flere alternativer når det gjelder regionale operatører. Air France (med operasjoner som tilbys av enten CityJet eller Hop!) har alternativer til å fly til London eller Paris.Ryanair carrier gir sesong transport til Aachen og Maastricht.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplassen er forholdsvis liten og gir begrensede muligheter til reisende. Terminalen er liten og gir begrenset handle og avgiftsfrie alternativer. En snackbar, en turistinformasjon og et forretnings sone er gitt i hovedsalen. Flyplassen er ikke åpen 24 timer i døgnet. Har vanlig åpningstid 06:00-22:00. Leiebiltjenester er tilgjengelig i nærheten av parkeringsplass området og omfatter leverandører som Hertz, Avis, Enterprise, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler