bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Biarritz Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Biarritz Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Biarritz Lufthavn. Bilutleie ved Biarritz Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Biarritz Lufthavn guide

leiebil Biarritz Lufthavn
Bilutleie Biarritz Lufthavn

Biarritz Airport (IATA Code: BIQ) er også kjent av lokalbefolkningen som Biarritz Anglet Bayonne Airport og ligger i Aquitaine-regionen i sørvestlige Frankrike. Dens eneste rullebanen og små terminal prosessen tusenvis av reisende på vei til større tilkoblingspunkter og byer over hele Frankrike og naboregionene. Flyplassen tilbyr nasjonale og internasjonale destinasjoner fra en rekke flyselskaper bærere.

Flyselskaper og destinasjoner

Carriers på Biarritz flyplass, men er ikke begrenset til Air Frankrike og Air France (Med operasjoner som tilbys av Hop!)samt EasyJet, Ryanair, Germanwings, Scandinavian Airlines og Thomas Cook Airlines Belgia. Rutefly til Marseille, Lyon og London leveres av Air France, Air France (Hop!)og Ryanair. Sesongsvelsen som disse bærere omfatter, men er ikke begrenset til Paris, København, Brussel, Rotterdam, Dublin og Stockholm.

Flyplassens fasiliteter

Den Biarritz Airport er en regional anlegget og gir begrensede fasiliteter for reisende. Terminalen gir en informasjonsskranke, innsjekking og bagasje tjenester et lite antall butikker inkluderer Relay og Quicksilver. Le Fronton restaurant og Smak 'n Fly tjene lett mat som sandwicher. En kaffebar og tilgang til andre drikkevarer og smørbrød er tilgjengelig i avgangshallen. Konferansefasiliteter, gratis WiFi Internett-tjenester og en minibank er også plassert i terminalen. Bil utleie pulter er plassert i ankomsthallen, og yte tjenester av store operatører inkludert Hertz, Sixt, Europcar, Enterprise, og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler