bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Béziers Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Béziers Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Béziers Lufthavn. Bilutleie ved Béziers Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Béziers Lufthavn guide

leiebil Béziers Lufthavn
Bilutleie Béziers Lufthavn

Béziers Airport (IATA Code: BZR) er kjent av lokalbefolkningen som Béziers Cap d'Agde lufthavn og serverer den Languedoc-Roussilon regionen i det sørlige Frankrike grenser til Middelhavet. Singelen rullebane og terminal gitt et begrenset antall regionale flyreiser og hovedsakelig tjene til å gi tilgang til større flyplasser og tilkoblings flyreiser over hele Frankrike og nabolandene. I de senere årene flyreiser til internasjonale destinasjoner gi flere rutealternativer for passasjerene.

Flyselskaper og destinasjoner

Béziers Airport tilbyr tjenester som tilbys av to regionale operatører: Flybe og Ryanair. FlyBe tilbyr en vanlig rute til Southhampton. Ryanair gir destinasjoner å Manchester, Stockholm, Beauvais, Bristol, Edinburgh, London og Stockholm.

Flyplassens fasiliteter

Béziers Airport er et regionalt anlegg, og gir et begrenset antall flyplasstjenester til passasjerer. Denne terminalen gir en restaurant med innendørs og utendørs terrasser som serverer lett mat samt drikkevarer som spenner fra kaffe til brennevin. En annen bar ligger i avgangshallen. Reisende har også tilgang til gratis WiFi-soner, minibanker og automater. Transport til og fra flyplassen tilbys gjennom shuttle busser, drosjer og bilutleie. Bilutleiefirmaer er plassert ved siden av terminalen og tilbyr mange alternativer fra Avis, Europcar, Hertz og Enterprise.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler