bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Bergerac Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Bergerac Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Bergerac Lufthavn. Bilutleie ved Bergerac Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Bergerac Lufthavn guide

leiebil Bergerac Lufthavn
Bilutleie Bergerac Lufthavn

Bergerac Airport (IATA Code: EGC) er kjent av lokalbefolkningen som Aéroprt Bergerac Dordogner Périgord og serverer Aquitaine regionen i sørvestlige Frankrike.Dens eneste rullebane og terminal forenkle transport av tusenvis av reisende som kobler seg til regionale og innenlandske destinasjoner gjennom en håndfull varierte og regionale operatører.

Flyselskaper og destinasjoner

Bergerac Airport tilbyr tjenester av mange operatører som inkluderer FlyBe, Ryanair, TwinJet, og Transavia.com. Populære vanlige destinasjoner inkluderer Southhampton, London, og Paris.Seasonal flyreiser gi ruter til Exeter, Edinburgh, Bristol, Liverpool og Rotterdam. I 2013 flyplassen åpnet nye ruter til Marrakesh, med ruten levert av Ryanair.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir grunnleggende tjenester til reisende. Komfortable sitteplasser i single-historien terminal gir mange muligheter for folk å se gjennom en rekke gulv-til-tak-vinduer. En ATM-og lille butikken er tilgjengelige i terminalen. En restaurant gir tilgang til lette retter og et utvalg av drikkevarer. Bilutleie er tilgjengelig i terminalen og inkluderer leverandører som Enterprise, Europcar, Hertz, Buggs, og Avis. Transport til og fra flyplassen er også tilgjengelig med taxi.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler