bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Avignon Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Avignon Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Avignon Lufthavn. Bilutleie ved Avignon Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Avignon Lufthavn guide

leiebil Avignon Lufthavn
Bilutleie Avignon Lufthavn

Avignon Airport (IATA Code: AVN) er også kjent som den Avenue on-Caumont flyplass ligger i den sørøstlige Frankrike i Alpes-Côte d'Azur-regionen.Beliggenheten langs kysten av Middelhavet og dens nærhet til Rhône Alpene og Monaco gjør nærheten til et populært turistmål i Frankrike. En asfaltert rullebane og terminal tjene regionen med sesongens flyreiser og destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Avignon Airport serverer regionale operatører med fly og ruter som tilbys av Air France (med operasjoner som tilbys av CityJet). Sesongmessige avganger til London er også tilrettelagt på flyplassen.Regional carrier FlyBe gir regionale destinasjoner til Southampton, Birmingham, og Exeter. Tilkoblings flyreiser til Luxemburg, Dublin, Antwerpen og Amsterdam er også tilgjengelig.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter til passasjerene, inkludert tilgang til flere nærliggende restauranter og hotellopphold. Disse fasilitetene ligger mindre enn en kilometer fra flyplassen og inkludere de som tilbys av Best Western. Besøk Restaurant le Courte Paille eller Restaurant de l'Aero Mamma mia. Handikappede tilgjengelighet er også tilgjengelig. Tilgang til og fra flyplassen er tilrettelagt av lokale drosjer, bussruter og tog tjenester. Bilutleie tjenester er plassert på ankomster delen av flyplassterminalen og gi kjøretøy alternativer fra Avis, Europcar, og Enterprise.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler