bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Angoulème Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Angoulème Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Angoulème Lufthavn. Bilutleie ved Angoulème Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Angoulème Lufthavn guide

leiebil Angoulème Lufthavn
Bilutleie Angoulème Lufthavn

Angouleme Airport ligger i sørvestlige Frankrike (IATA Code: ANG) og er også kjent som den Angoulême-Brie-Champniers Lufthavn.Den regionale Flyplassen er utstyrt med én rullebane og liten terminal som betjener Angoulême-regionen i Frankrike. Flyplassen ligger ca 120 km nordøst for Bordeaux.På grunn av sin begrensede størrelse og kapasitet, serverer færre enn 6000 passasjerer i året flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

Angouleme Airport har levert tjenester carrier operert av Ryanair til London 's Stansted Lufthavn.På denne tiden, bør passasjerer være klar over at fly kan operere i sommermånedene bare og på begrenset dager ukentlig. Rutefly ble planlagt å returnere til flyplassen i 2013. Reisende rådes til å sjekke med flyplassen å bestemme ankomst og avreise flight planlegging alternativer.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassterminalen er svært liten. En kafé som serverer snacks, lett mat og drikke ligger inne. Terminalbygningen tilbyr også en liten lekeplass for barn, en butikk, og WiFi Internett-tilgang. Leiebiltjenester er plassert til høyre for ankomster inngangen til terminalen med tjenester levert av Hertz og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler