bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Angers Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Angers Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Angers Lufthavn. Bilutleie ved Angers Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Angers Lufthavn guide

leiebil Angers Lufthavn
Bilutleie Angers Lufthavn

Angers Airport er kjent av lokalbefolkningen som Loire eller Angers Marcé Airport (IATA Code: ANE) og er en som ligger i Pays de la Loire-regionen i det sentrale østlige Frankrike. Flyplassen er en asfaltert rullebane og terminal er konstruert for regional transport av passasjerer og gods. På grunn av sin beliggenhet, flyplassen letter bare sesongens flyreiser.

Flyselskaper og destinasjoner

Den regionale flyplassen i Angers tilbyr tjenester av en innenlandske transportør: BA Cityflyer. Dette flyselskapet tilbyr tjenester til London.Noen tjenester er sesongpreget. Flyplassen gir enkel tilgang til Loire-regionen i Frankrike, og er populær blant internasjonale reisende. Flyplassterminalen er åpen fra 08:00 om morgenen til 19:00 på hverdager, og åpner kl 10:00 i helgene.

Flyplassens fasiliteter

Persontog på Angers Airport er begrenset til grunnleggende inkludert snacks som serveres på flyplassen bar eller sin lille restaurant. Et lekeområde er tilgjengelig for små barn. Møterom er tilgjengelig for utleie. Gratis WiFi Internett-tilgang tilbys. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av sjåførdrevne biler, taxi og leiebil tjenester fra Avis, National / Citer, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler