bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kuressaare Flyplass

Hjem > Estland > Bilutleie Kuressaare Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kuressaare Lufthavn. Bilutleie ved Kuressaare Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kuressaare Lufthavn guide

leiebil Kuressaare Lufthavn
Bilutleie Kuressaare Lufthavn

Estland er en liten republikk som ligger i den baltiske regionen i Nord-Europa, og er omgitt av Russland på den ene siden og Sverige og Finland på den annen.Landet tilbyr besøkende til regionen praktisk tilgang til en rekke destinasjoner og ferie flekker. Kuressaare Airport (IATA Code: URE) ligger på hovedøya utenfor vestkysten linjen av landet. De to rullebaner og hovedterminalbygningen tjene ca 20.000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en regional flyplass, anlegget er betjent av to store operatører. Avies gir Tallinn som sin viktigste ruten. Luftverkehr Friesland Harle gir sesongens flyreiser til Ruhnu.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplassen hovedterminalbygningen gir ikke et bredt utvalg av fasiliteter eller tjenester for passasjerer. Flyplassen brukes i hovedsak som et stoppested eller tilknytningspunkt til andre destinasjoner. Flyplass timer varierer og avhenger av flytider. Reisende bør sjekke flyplassen nettsiden for flyplassen åpning og driftstimer. Flyplassen gjør tilby grunnleggende WiFi Internett-tjenester, minibank og vekslingsmuligheter. Hotellet har også en badstue, et møterom, og et gjestehus for hvile og avslapning. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig via buss og drosjer. Bilutleie tjenester leveres av Hertz, PolarRent og regionale operatører.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler