bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Aalborg Flyplass

Hjem > Denmark > Bilutleie Aalborg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Aalborg Lufthavn. Bilutleie ved Aalborg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Aalborg Lufthavn guide

leiebil Aalborg Lufthavn
Bilutleie Aalborg Lufthavn

Ålborg lufthavn (IATA Code: AAL) er et populært reisemål for personer som reiser til Danmark. Det er rangert som den tredje største i landet, og tjener over en million passasjerer i året fra sine to rullebaner og hovedterminalen.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke norske og skandinaviske Airlines yte service til denne regionale flyplassen, og inkluderer noen drives av internasjonale operatører også. Air Norge, KLM, British Airways, Scandinavian Airlines, og Turkish Airlines tilbyr en rekke destinasjoner som inkluderer Amsterdam, København, Istanbul, London, Oslo, og Stavanger.Norsk Air Shuttle gir sesong fly til Palma de Mallorca og Gran Canaria.

Flyplassens fasiliteter

Den Ålborg lufthavn tilbyr en rekke fasiliteter for reisende gjennom regionen. Tjenestene omfatter, men er ikke begrenset til gratis WiFi og mobilt tilgang til områder, utleie møterom, salong og en massasjestudio. En rekke shopping og tax free shoppingsteder er tilgjengelig. Butikkene har bøker, blader, godteri og snacks. Den matmarked gir sesong og organic light fare når det gjelder mat og drikke. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av buss, togforbindelser, og drosjer. Leiebiltjenester inkluderer de som tilbys av Avis, Hertz, Budget og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler