bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Temuco Flyplass

Hjem > Chile > Bilutleie Temuco Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Temuco Lufthavn. Bilutleie ved Temuco Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Temuco Lufthavn guide

leiebil Temuco Lufthavn
Bilutleie Temuco Lufthavn

Temuco Airport (IATA Code: ZCO) er også kjent av lokalbefolkningen som Maquehue Lufthavn. Anlegget ligger i La Araucaní regionen i Chile (central nedre region). De regionale lufthavnprosesser begrenset antall passasjerer fra sin ene rullebanen og liten terminal som i hovedsak benytter flyplassen som et stoppested eller et tilgangspunkt til andre storby forbindelser over hele Chile, inkludert Santiago.

Flyselskaper og destinasjoner

På grunn av sin lille størrelse, gir Temuco Airport bare to innenlandske chilenske bærere: LAN Services ruter til Santiago de Chile og Sky Airline serverer Santiago de Chile, Puerto Montt, og Concepción.

Flyplassens fasiliteter

Den lille terminalen på Temuco Airport er en en-etasjes bygning som tilbyr bare grunnleggende fasiliteter for passasjerene. Tjenester i hovedsak fokusere på bagasje, innsjekking og avgangs aktiviteter. Tilgang til mat og drikke alternativer er begrenset, selv om reisende kan få tilgang til en rekke restauranter, bank, og losji overnattingssteder i nærheten Maquehue. Byen ligger bare tre miles fra flyplassen. Bilutleie tjenester er tilgjengelige og inkludere de som tilbys av Avis, Budget, Honk og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler