bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Victoria Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Victoria Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Victoria Lufthavn. Bilutleie ved Victoria Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Victoria Lufthavn guide

leiebil Victoria Lufthavn
Bilutleie Victoria Lufthavn

Victoria Airport (IATA Code: YYJ) serverer British Columbia og behandler 1,5 millioner passasjerer og 140.000 flybilletter på årlig basis fra sin hovedterminalen. Som en stor grenseinngangspunkt, bør passasjerer forventer å gå gjennom grensetoll bemannet av Canada Border Services Agency.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en hovedsakelig regional flyplass, gir Victoria International tjenester av en rekke kanadiske bærere som inkluderer Air Canada, Orca Airways, og Pacific Coastal Airlines. Sesong operasjoner er levert av Air North, CanJet, og WestJet. Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Toronto, Calgary, Vancouver, og Edmonton.Seasonal flyreiser til destinasjoner som Cancun, Las Vegas, Los Cabos, og Honolulu er tilgjengelige avhengig av sesong og vær.

Flyplassens fasiliteter

Victoria Airport gjennomgår en rekke endringer som produseres i faser gjennom 2023. En rekke gavebutikker, kafeer og restauranter er tilgjengelig over hele flyplassen. Også tilgjengelig er en internasjonal valutaveksling messe, reise forsikringsagenter, trådløs Internett-tilgang, og et kjæledyr "lettelse" område.En familie rom, en lekeplass for barn, og en rekke forretnings arbeidsstasjoner er tilgjengelig i avgangshallen. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig gjennom drosjer og minibusser. Bilutleie tjenester inkluderer de som tilbys av National, Budget, Hertz og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler