bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Regina Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Regina Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Regina Lufthavn. Bilutleie ved Regina Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Regina Lufthavn guide

leiebil Regina Lufthavn
Bilutleie Regina Lufthavn

Regina internasjonale flyplass tjener Saskatchewan provinsen (IATA Code: YQR) og er klassifisert som den nest travleste flyplassen i regionen. Det er en flyplass for innreise til Canada og er derfor bemannet av Canada Border Services Agency. Flyplassen håndterer drøyt en million passasjerer i året fra ca 60 000 innenlands og noen internasjonale flyreiser. Mens den opprinnelige terminalen ble bygget i 1940, har flyplassen og terminalen gjennomgått mange ombygginger og utvidelser som inkluderer de som er laget til terminalen og sine to rullebaner. Fortsatt oppgraderinger og utvidelser er planlagt i nær fremtid.

Flyselskaper og destinasjoner

Regina internasjonale flyplass tjener store kanadiske operatører som inkluderer Air Canada, Air Canada Express (med operasjoner som tilbys av Jazz Air og Sky Regional Airlines), og Delta tilkoblinger og United Express (med operasjoner som tilbys av SkyWest Airlines og WestJet tjenester). Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Toronto, Vancouver, Calgary, Winnipeg, og Edmonton.Seasonal flyreiser til Montréal og Ottawa leveres av Air Canada Express.Delta og United gir USA-baserte destinasjoner som inkluderer Chicago, Denver, og Minneapolis / St. Paul. WestJet gir sesong fly til sydlige destinasjoner som inkluderer Cancun, Puerto Vallarta, Phoenix, og Las Vegas.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen gir en rekke fasiliteter i sin oppgraderte passasjerterminal. Tjenester inkludere en full service grill restaurant, en kafé og en Gateway Lounge.En rekke butikker og duty-free butikker er også tilgjengelig. Flyplassterminalen gir en business lounge og en rekke automater. Gratis WiFi-tilgang og en lekeplass ligger innenfor terminalen. Bakketransport er tilgjengelig fra sentrum Regina. Drosjer, transporttjenester og limousintjenester og bilutleie selskaper tilbyr alternativer. Bilutleiefirmaer som Avis, National, Hertz, Thrifty, Budget og Enterprise er lokalisert rett utenfor terminalbygningen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler