bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kingston Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Kingston Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kingston Lufthavn. Bilutleie ved Kingston Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kingston Lufthavn guide

leiebil Kingston Lufthavn
Bilutleie Kingston Lufthavn

Kingston Airport (IATA Code: YGK) er også kjent som Kingston / Norman Rogers Airport og fungerer som en liten skjønt populær grensen plassering for provinsen Ontario. Flyplassens to rullebaner og hovedterminalbygningen yte tjenester til tusenvis av reisende å gjøre flyforbindelser til Toronto og andre regionale destinasjoner.Ligger langs den sørlige spissen av Lake Ontario, er det en populær flyplass for fritidsløpesedler og flygetreningsprogrammer. Fordi det er klassifisert som en oppføring flyplassen mellom Canada og USA, vil reisende bli møtt av representanter fra Canada Border Services Agency.

Flyselskaper og destinasjoner

På grunn av sin begrensede størrelse og omfang, gir Kingston Airport omtrent seks fly daglig mellom Kingston og Toronto.Disse tjenestene leveres av Air Canada. Potensielle planer om å oppdatere og utvide terminalen og rullebanen er pågående.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen tilbyr noen ennå grunnleggende fasiliteter til reisende som inkluderer tilgang til mat, drikke, toalett, en minibank, og informasjonstjenester. Bilutleie er tilgjengelig gjennom Avis, som er drosjetjenester. Passasjerer bør merke seg at terminalen er åpen hver dag fra 04:30 om morgenen til rett etter den siste flyturen dagen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler