bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kamloops Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Kamloops Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kamloops Lufthavn. Bilutleie ved Kamloops Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kamloops Lufthavn guide

leiebil Kamloops Lufthavn
Bilutleie Kamloops Lufthavn

Kamloops Airport (IATA Code: YKA) er en regional flyplass som betjener indre av British Columbia. Fjern ennå vakre beliggenheten er et populært område for sesong jegere, ferierende, og eventyrlystne. Flyplassen fungerer som en hub for offentlige luftoperasjoner, inkludert de av Royal Canadian Mounted Police, Ministry of Forests Brann Center, og den kanadiske Flight Center School. Passasjerer bør være klar over at Canada Border Services Agency er også plassert på flyplassen. De to rullebaner og én terminal håndterer ca 275 000 passasjerer i året med 36.000 ankomst-og avgangs fly til regionale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Som regionale lufthavnluftfartsselskaper er begrenset til Air Canada Express (servering tilkoblinger for interkontinentale destinasjoner og ca 80 regionale destinasjoner i Canada og noen til USA), Central Mountain Air, og WestJet.Chartervirksomheten omfatter de som tilbys av helikopterselskapene også. De mest populære flyruter ut av flyplassen er levert av Air Canada til Calgary, Vancouver, og Prince George Island.Reisende bør være oppmerksom på at et begrenset antall ankomster og avganger er tilgjengelig på daglig basis

Flyplassens fasiliteter

Den Kamloops Airport terminal er svært liten, men tilbyr en restaurant tilgjengelig for lett mat mat og drikke. Bakketransport er levert av skyttelbussene og drosjene. Bilutleiefirmaer er representert ved Budget, Enterprise, og National.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler