bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Charlottetown Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Charlottetown Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Charlottetown Lufthavn. Bilutleie ved Charlottetown Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Charlottetown Lufthavn guide

leiebil Charlottetown Lufthavn
Bilutleie Charlottetown Lufthavn

Charlottetown ligger på Prince Edward Island i Vest-Canada. Flyplassen (IATA Code: YYG) er en regional flyplass utstyrt med to rullebaner og en terminal som serverer omtrent 275 000 passasjerer i året. Innenriks og noen grenseoverskridende reise til USA er populære. Flyplassen gir destinasjoner til Sentral-og Atlantic kanadiske byer med 20 000 flyreiser i de siste årene. Flybilletter og passasjertrafikk gjennom flyplassen har økt med nesten 80% siden tidlig på 2000-tallet.

Flyselskaper og destinasjoner

Charlottetown Airport tilbyr tjenester av hovedsakelig kanadiske bærere som inkluderer Air Canada Express (ett selskap med virksomhet som tilbys av Air georgisk og en annen ved Jazz Aviation) og WestJet. Delta tilkoblinger (operasjoner som tilbys av Pinnacle Airlines) tilbyr sesong og været tillater fly til New Yorks John F. Kennedy Lufthavn.Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Halifax, Toronto, Montréal, og Ottawa. Sunwing Airlines gir sesongens flyreiser til Punta Cana (Den dominikanske republikk), Varadaro (Cuba) og Toronto.

Flyplassens fasiliteter

Charlottetown Airport tilbyr et lite utvalg av tjenester til reisende som inkluderer en tapt og funnet. Den Canada Border Services Agency-og tollvesen er også plassert på flyplassen. Et forretningssenter ligger i nærheten. En flyplass restaurant gir lett mat, og automater er tilgjengelig når restauranten er stengt. WiFi-tjenester, en turistinformasjon senter og transporttjenester er tilgjengelig, inkludert limousin og taxi tjenester.Bilutleiefirmaer er sponset av Avis, National, Budget, og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler