bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Castlegar Flyplass

Hjem > Canada > Bilutleie Castlegar Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Castlegar Lufthavn. Bilutleie ved Castlegar Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Castlegar Lufthavn guide

leiebil Castlegar Lufthavn
Bilutleie Castlegar Lufthavn

Legar Airport regional flyplass ligger i British Columbia og serverer West Kootenay regionen. Det er derfor flyplassen er også kjent som West Coast Regional Airport (IATA Code: YGC). Flyplassens to små rullebaner og passasjerterminalen er tilgjengelig for de daglige driften bare på grunn av sin geografiske beliggenhet og omkringliggende fjellterreng. Planer om å videreutvikle rutiner for nattlige operasjoner har blitt studert i flere år. Tollere på flyplassen bare er utstyrt for å håndtere små allmennflyging fly.

Flyselskaper og destinasjoner

Remote Legar Airport opererer Air Canada Express (med operasjoner som tilbys av Jazz Air) som sin enkelt transportør. Transportøren gir ruter til Calgary og Vancouver.Passasjerer som reiser til regionen bør være klar over at et begrenset antall fly ankommer og forlater flyplassen daglig. Omtrent åtte fly en dag kommer og går flyplassen mellom klokken 08:00 og 17:00 (værforbehold).

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sin begrensede størrelse, gir Legar Airport svært grunnleggende tjenester og fasiliteter for reisende. Brukes hovedsakelig som en kobling til Vancouver og Calgary, er reisende begrenset til bad, lokale reisetjenester, minibanker og automater for snacks og drikke.Transporttjenester deriblant transport og leiebiler ligger ca to miles fra flyplassen i Castlegar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler