bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Tucurui Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Tucurui Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Tucurui Lufthavn. Bilutleie ved Tucurui Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Tucurui Lufthavn guide

leiebil Tucurui Lufthavn
Bilutleie Tucurui Lufthavn

Tucuruí Airport (IATA Code: TUR) er en regional flyplass som ligger i den øvre nordlige delen av Brasil.Dens en rullebane og lille terminalen gir hovedsakelig tilkoblingstjenester til andre flyplasser i regionen. Flyplassen gir en rekke luft charterturer fra den landlige beliggenheten.

Flyselskaper og destinasjoner

På grunn av sin begrensede størrelse og evner, er Tucuruí Airport servert av en stor innenriks flyselskap - Azul Brazilian Airlines. Et lite antall regionale og nasjonale destinasjoner er tilgjengelig. Passasjerer som reiser gjennom området bør være klar over at et begrenset antall fly og ankomster tilgang til flyplassen på en daglig basis.

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sin ekstremt lille størrelse Tucuruí Airport tilbyr svært få fasiliteter og tjenester til passasjerer. Hotellopphold, leiebiler og muligheter for turisme (hovedsakelig sitt brede utvalg av vannbaserte aktiviteter på grunn av sin beliggenhet), og andre tjenester er tilgjengelig i nærheten Tucuruí, bare minutter fra den regionale flyplassen. Bil utleie alternativer inkluderer de som tilbys av store operatører inkludert Alamo, Avis, og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler