bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Recife Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Recife Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Recife Lufthavn. Bilutleie ved Recife Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Recife Lufthavn guide

leiebil Recife Lufthavn
Bilutleie Recife Lufthavn

Recife Airport er også lokalt kjent som Guararapes-Gilberto Freyre International Airport (IATA Code: REC). Anlegget er et av de mest moderne i det nordøstlige Brasil. På grunn av sin beliggenhet i en havneby, tjener flyplassen ca seks millioner passasjerer gjennom 80 000 flyreiser i året. Hovedflyplassterminalen gikk omfattende renovering og utvidelse i 1990. I 2004, ble en nyere passasjerterminal bygget. Løpende forbedringer til flyplassen er i gang i forberedelse til 2014 FIFA World Cup fordi Recife er en av dens arena byer.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke nasjonale, regionale og internasjonale operatører operere i Recife. Internasjonale operatører og ruter er levert av American Airlines, Condor og TAT Portugal, flyr til Miami, Frankfurt, og Lisboa, henholdsvis.Innenriksrutene inkluderer Avianca Brasil, Azul brasilianske Airlines, Copa Airlines (flyr til Panama City ), og innenlands Gol og TAM Airlines.Disse regionale operatører i hovedsak leverer tjenester til populære brasilianske destinasjoner som inkluderer Rio de Janeiro, São Paulo, Fernando de Noronha, São Luis og Salvador da Bahia.

Flyplassens fasiliteter

Recife Airport er en vakker og unik struktur som gir en rekke tjenester og fasiliteter til nasjonale og internasjonale reisende. Energieffektiv og leveranser av passasjersikre teknologier som anti-skli gulv og skrå gangveier, fokuserer flyplassen på komfort. Med et stort antall reisetjenester, gir terminalen en mat plaza, ombordstigning salonger, minibanker, over 100 butikker. Bilutleie er levert av Localiza, Unidas og Interlocadroa.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler