bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Navagantes Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Navagantes Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Navagantes Lufthavn. Bilutleie ved Navagantes Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Navagantes Lufthavn guide

leiebil Navagantes Lufthavn
Bilutleie Navagantes Lufthavn

Navagantes Airport er også kjent som den Ministro Victor Konder International Airport (IATA Code: NVT). Flyplassen ligger langs kysten i den sørlige mest delen av landet. Som andre flyplasser i Brasil, det er oppkalt etter en populær politisk figur, denne flyplassen etter Victor Konder, minister for offentlige arbeider i slutten av 1920.Singelen rullebane og terminal gir tjenester til i overkant av en million passasjerer i året fra ca 25 000 flyreiser.

Flyselskaper og destinasjoner

Som et strengt regional carrier, flyselskaper betjener den Navagantes Airport inkluderer Azul brasilianske Airlines, Gol Airlines og TAM Airlines. Disse operatører tilbyr flyreiser til populære destinasjoner inkludert Rio de Janeiro, São Paulo, Porto Alegre, Recife og Natal.

Flyplassens fasiliteter

De to-etasjers struktur gir begrensede fasiliteter og tjenester til passasjerer tross sin betegnelse med internasjonal status mottatt i 2004. Grunnleggende fasiliteter inne på flyplassen gir en rekke restauranter og kafeer som tilbyr et utvalg av lys og moderat rettferdig til reisende.Flere butikker (inkludert en sjokoladebutikk) er også plassert i terminalen. Minibanken er plassert inne i terminalen. Drosjer og bilutleie (hovedsakelig levert av Hertz) er også tilgjengelig for passasjerene.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler