bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Natal Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Natal Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Natal Lufthavn. Bilutleie ved Natal Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Natal Lufthavn guide

leiebil Natal Lufthavn
Bilutleie Natal Lufthavn

Natal Airport (IATA-kode: NAT) er også kjent som Augusto Severo Airport og som Aeroporto Internacional Agusto Severo. Anlegget ligger i Parnamirim City, omtrent ti miles fra Natal. Den opprinnelige flyplassen ble bygget under andre verdenskrig, og fungerte som en Air Force base for den sørlige Atlanterhavet teater av krig. Anlegget ble totalrenovert og gjenåpnet i 2000. Gir en terminal og en enkelt rullebane, flyplassen har tre etasjer og en rekke fasiliteter for reisende. En større flyplasser betjener området er under bygging og vil bli kalt Stor-Natal International Airport eller São Gonçalo do Amarante.I dag tjener ca 1,2 millioner passasjerer i året flyplassen.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke flyselskaper betjener flyplassen som omfatter regionale operatører TAM, Gol og Ocean Air Airlines. Disse flyr regionale og innenriksruter mot Amazon. Svært få direktefly til internasjonale steder som London, Amsterdam og Stockholm er tilgjengelig.Store operatører har også charterfly fra Air Italia. Carrier Euro Atlantic tilby flyreiser fra Lisboa.TAP Airlines gir tilgang til en rekke europeiske byer med stopovers i Lisboa.

Flyplassens fasiliteter

Natal Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende i sin tre-etasjers terminal som inkluderer en praktisk beliggenhet ankomst porter, turisttjenester og innsjekkingsskranker. Reisebyråer, minibanken, og bilutleie fra store aktører som Hertz og Avis er tilgjengelig. Avreise porter og en liten mat domstol er plassert i andre etasje sammen med en bokhandel og små Internett-tilgang fasiliteter. En observasjon dekk, en ekstra kafé og kulturelle utstillinger er funnet i tredje etasje.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler