bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Maringa Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Maringa Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Maringa Lufthavn. Bilutleie ved Maringa Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Maringa Lufthavn guide

leiebil Maringa Lufthavn
Bilutleie Maringa Lufthavn

Maringá Regional Airport (IATA Code: MGF) er lokalt kjent som av Silvio Navn Júnior Regional Airport (oddly oppkalt etter en lokal politiker og forretningsmann som har skjedd for å dø i en flyulykke). Anlegget er en svært liten regional flyplass utstyrt med én rullebane og en terminal som serverer omtrent 675 000 passasjerer i året fra ca 17 000 regionale og nasjonale flyreiser. Ligger i den sørlige delen av landet, er den flyplassen som ligger ca omtrent syv miles fra sentrum av Maringá.

Flyselskaper og destinasjoner

Brasilianske flyselskapet bærere inkluderer Azul brasilianske Airlines, Azul brasilianske Airlines, (med operasjoner som tilbys av TRIP Linhas Aéreas og Gol Airlines) med tjenester til et begrenset antall regionale og innenlandske destinasjoner. Populære destinasjoner og ruter inkluderer Ciuabá, Londrina, Rio de Janeiro, São Paulo og Porto Alegre, blant noen få andre.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen tilbyr svært få fasiliteter til reisende som terminalen i hovedsak fungerer som et stoppested punkt. Besøkende til flyplassen kan finne lokale alternativer for innkvartering, bespisning og leiebil fasiliteter som inkluderer de som tilbys av store operatører som Hertz, Avis. Lokale drosjer og busser er tilgjengelig. Eventuelle tilleggstjenester er mer sannsynlig å bli funnet i den nærliggende byen Maringá.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler