bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Manaus Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Manaus Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Manaus Lufthavn. Bilutleie ved Manaus Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Manaus Lufthavn guide

leiebil Manaus Lufthavn
Bilutleie Manaus Lufthavn

Manaus flyplass er også lokalt kjent som Edwardo Gomes International Airport (IATA Code: MAO). Flyplassen er oppkalt etter en populær brasiliansk militær og politisk figur og er rangert som en av de travleste last flyplassene i Brasil. Dens en rullebane og to terminaler tjene rundt tre millioner passasjerer i året med over 57.000 flyreiser. Ligger i den nordvestlige delen av Brasil, flyplassen ble ansett som en av de mest moderne da den ble bygd på slutten av 1970-tallet.Terminal One gir tilgang til passasjerene for nasjonale og internasjonale flyreiser. Mindre passasjer Terminal Two åpner generelle luftfartstjenester.

Flyselskaper og destinasjoner

Den internasjonale flyplassen gir en rekke brasilianske hangarskip. American Airlines er den eneste operatøren fra USA og tilbyr tjenester til Miami.Brasilianske bærere inkluderer Copa Airlines, Azul brasilianske Airlines, Gol Transportes Aereos, TAM Linhas Aéreas og Total Linhas Aéreas. Populære destinasjoner i landet Brasil inkluderer Rio de Janeiro, Porto Velho, Barcelos, Boa Vista, São Paulo, Rio Bronco, São Luis og mer.I tillegg til Miami, noen flere internasjonale destinasjoner er tilgjengelig fra flyplassen og inkluderer Panama, Miami, Quito og Bogotá.

Flyplassens fasiliteter

Manaus flyplass er en av de mest attraktive i denne regionen i Brasil. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av tjenester til passasjerer som spenner fra spisesteder som kafeer og barer til restauranter og isbarer. En VIP-lounge, postkontor, banker, og minibankene er også plassert innenfor terminalene. Public WiFi, en førstehjelpsstasjon, et apotek, en rekke reisebyråer og helsetjenester senter for barn er også tilgjengelig for passasjerene. Ingen hotellene ligger på flyplassområdet, men leiebilskranken er funnet inne i terminalene som tjener store operatører inkludert Avis, Hertz, Dollar og Thrifty.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler