bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Londrina Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Londrina Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Londrina Lufthavn. Bilutleie ved Londrina Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Londrina Lufthavn guide

leiebil Londrina Lufthavn
Bilutleie Londrina Lufthavn

Londrina Airport (IATA Code: LDB) er også kjent som den Gover José Richa flyplassen. Flyplassen er oppkalt etter en tidligere ordfører i byen Londrina, og ærer sin tjeneste som guvernør i Paraná provinsen. Anlegget ligger i den sørlige spissen av Brasil. Dens en rullebane og enkelt terminal, nylig renovert og forbedret, tjener i overkant av en million passasjerer i året med ca 35 000 fly inn og ut av flyplassen. Flyplassen ligger ca tre miles sørøst for byen, gir lett tilgang til områdets beboere.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en regional flyplass, flyselskap bærere på Londrina Airport inkluderer Azul brasilianske Airlines, Gol Airlines og TAM Airlines. Regionale og landsdekkende destinasjoner inkluderer Rio de Janeiro, São Paulo, Brasilia, Campo Grande, Cascavel, og Porto Alegre, blant andre.

Flyplassens fasiliteter

Den lille flyplassen terminal tilbyr minimal fasiliteter for besøkende flyr innenriksrutene og tilkoblings flyreiser. Den nylig oppgradert terminal gir en seksjon for boarding og ankomster med en rekke komfortable salonger.En restaurant gir inne i en rekke alternativer for mat. Et møterom eller auditorium er også tilgjengelig på stedet, med en kapasitet på rundt 120 mennesker. Transport alternativer er tilgjengelige, og inkluderer bilutleie fra operatører som Hertz, Avis, og Honk.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler