bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Fortaleza Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Fortaleza Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Fortaleza Lufthavn. Bilutleie ved Fortaleza Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Fortaleza Lufthavn guide

leiebil Fortaleza Lufthavn
Bilutleie Fortaleza Lufthavn

Fortaleza flyplass er også kjent som den Pinto Martins - Fortaleza International Airport (IATA Code: FOR). Anlegget ligger i den nordøstlige delen av landet med nærhet til Atlanterhavet. Med én rullebane serverer omtrent seks millioner passasjerer i året og over 65 000 ankomst og avganger, er flyplassen relativt opptatt, takket være en ny passasjerterminal åpnet på slutten av 1990-tallet.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Fortaleza Airport har en rekke store globale operatører og innenlandske transportør Brazilian Airlines. Air Italia, Alitalia, Air Berlin (servering Amsterdam) serverer internasjonale ruter.Innenriksrutene inkluderer Avianca Brasil, Azul brasilianske Airlines, og Gol Airlines. De mest populære internasjonale destinasjoner og ruter inkluderer Roma, Milano og Amsterdam.Populære ruter i regionen er Brasilia, Rio de Janeiro, São Paulo, og Teresina, blant andre.

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sitt utvalg som ett av de spillestedene byer for 2014 FIFA World Cup, er flyplassen gjennomgår en rekke oppgraderinger som inkluderer utvidelse og renovering av passasjerterminalen (skal stå ferdig i slutten av høsten 2013). De fire etasjer bestående hovedpassasjerterminalen tilbyr et utvalg av butikker, informasjon og turistinformasjon tellere. Mat torg, kafeer og restaurantspisesteder tilbyr rikelig valg for mat og drikke. En lekeplass er også tilgjengelig. Bil utleie alternativer fra store operatører inkluderer de som tilbys av Honk, Hertz, Thrifty, Avis og Alamo.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler