bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Curitiba Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Curitiba Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Curitiba Lufthavn. Bilutleie ved Curitiba Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Curitiba Lufthavn guide

leiebil Curitiba Lufthavn
Bilutleie Curitiba Lufthavn

Curitiba Airport er også kjent som den Curitiba Alfonso Pena International Airport (IATA Code: CWB). Denne flyplassen er et annet av et stort antall regionale flyplasser som ligger i hele Brasil og dette ligger i den langt sørlige delen av landet nær kysten. Flyplassen er oppkalt etter den sjette president Brasil.Interessant, har flyplassen blitt rangert som den 10. i volum av passasjerer som av 2012 og de to rullebanene tjene rundt sju millioner passasjerer. Med over 89 000 fly inn og ut av flyplassens enkelt passasjerterminalen, flyplassen er i stand til å håndtere over tre millioner årlige passasjerer fra sine seks jet måter. Som mange flyplasser over hele Brasil, er den internasjonale flyplassen forventes å gjennomgå en rekke ombygginger og oppgraderinger i påvente av 2014 FIFA World Cup.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen henvender til innenrikstrafikken med brasilianske operatører som inkluderer Aerolineas Argentinas, Avianca Brasil, Azul Brazilian Airlines, Gol Airlines og TAM Airlines. American Airlines er forventet å gi en rute til Miami i slutten av 2013.Populære innenlandske destinasjoner som tilbys av flyplass bærere inkluderer Buenos Aires, Campo Grande, Rio de Janeiro, São Paulo og Salvador da Bahia.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen gir ca 60 butikker (inkludert noen tax-free) i sin hovedterminalen. Passasjerer vil også finne en lekeområde og et lite museum dedikert til lokal historie. En VIP-lounge, tilgang til WiFi, og et postkontor og turistinformasjonsdiskene er også plassert i terminalen. Tilgang til nettbank og minibank fasiliteter og en førstehjelpsstasjon og apotek er også tilgjengelig. Mer enn halvparten dusin mat og spisesteder tilby valgmuligheter til reisende. Bilutleie er tilgjengelig fra anerkjente leverandører som inkluderer Avis og Thrifty. Hotel Ibis Curitiba ligger innenfor nærhet av flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler