bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cuiaba Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Cuiaba Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cuiaba Lufthavn. Bilutleie ved Cuiaba Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cuiaba Lufthavn guide

leiebil Cuiaba Lufthavn
Bilutleie Cuiaba Lufthavn

Cuiabá er en by som ligger langs den vestlige kanten av Brasil.Cuiabá Airport er også kjent som den Marechal Rondon International Airport (IATA Code: CGB), og er en liten, regional, én rullebane og en terminal anlegg som behandler cirka tre millioner passasjerer i året fra nesten 60.000 ankomst-og destinasjons flyreiser. Flyplassen fått internasjonal status flight på midten av 1990-tallet. En ny passasjerterminal ble ferdigstilt i 2006 med planer om en utvidelse planlagt for den nærmeste fremtid.

Flyselskaper og destinasjoner

Regionale brasilianske flyselskapene service på flyplassen og inkluderer transportører som Azul brasilianske Airlines, Avianca Brasil, Gol Airlines, Passaredo Linhas Aéreas, og TAM Airlines. Reisemål er landsspesifikke. Populære ruter inkluderer Brasilia, São Paulo, Rio de Janeiro, Porto Alegre og Juara, og andre.

Flyplassens fasiliteter

Cuiabá Airport er relativt liten, og gir to seksjoner for reisende i sin to-etasjers anlegget. En rekke butikker, serveringssteder og en observasjon salongen er plassert ovenpå. Innsjekkings tjenester er nede. To lokale hoteller er funnet bare minutter fra flyplassen og inkluderer Diplomata og Treff Pantenel. Leiebiler og limousintjenester er tilgjengelig på flyplassen og i nærheten Cuiabá.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler