bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Caxias Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Caxias Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Caxias Lufthavn. Bilutleie ved Caxias Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Caxias Lufthavn guide

leiebil Caxias Lufthavn
Bilutleie Caxias Lufthavn

Caxias Airport er også kjent som Caxius do Sul Airport (IATA Code: CXJ) og Campo dos Bugres Lufthavn. Det er en veldig liten regional flyplass som ligger på sørspissen av landet. Flyplassen ligger innen fem miles fra sentrum Caxius do Sul, og tilbyr en rullebane og en liten terminal for passasjertrafikk.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en liten regional transportør gir Caxias Airport tjenester gjennom to brasilianske bærere: Azul brasilianske Airlines og Gol Airlines. Vanlige destinasjoner inkluderer Campinas, São Paulo og Curitiba.

Flyplassens fasiliteter

På grunn av sin begrensede størrelse og passasjertrafikk, tilbyr Caxias Airport noen fasiliteter. Hoteller og bilutleie alternativer for reisende er lokalisert i sentrum av Caxias. På grunn av sin nærhet til sentrum, besøkende flyr inn i flyplassen har et bredt spekter av Metro, buss og tog stasjon alternativer. Restauranter og kafeer, er en valuta vekslingskontor og bank ligger få minutter fra flyplassen. Flere hoteller ligger mindre enn to miles fra flyplassen og spenner fra de som gir luksuriøs overnatting til budsjett moteller. Bilutleie på hotellene inkluderer transportører som Budget, Dollar, Thrifty, Enterprise, og Alamo.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler