bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Brasilia Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Brasilia Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Brasilia Lufthavn. Bilutleie ved Brasilia Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Brasilia Lufthavn guide

leiebil Brasilia Lufthavn
Bilutleie Brasilia Lufthavn

Brasilia Presidente Juscelino Kubitscheck Airport er en av de største i Brasil (IATA Code: BSB) og er oppkalt etter den 21. president i Brasil.Flyplassen ligger på en fjerde i antall passasjerer og tredje i rang av fly fly og operasjoner. To rullebaner og to terminaler romme nærmere 14 millioner passasjerer og 44 destinasjoner i gjennomsnitt over 400 flyvninger daglig. Seks direkteruter til utlandet, samt fly til USA, Latin-Amerika og Argentina er levert av flyplassoperatører.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke norske og internasjonale operatører operere ut fra Brasilia Presidente Juscelino Kubitscheck Airport som inkluderer Delta Air Lines, American Airlines, Avianca Brasil, Gol Airlines, Aerolineas Argentinas, Azul brasilianske Airlines, TAM Airlines, TAT Portugal (med Lisboa som eneste mål) og LACSA Airlines.Disse flyselskapene tilbyr ruter til San Jose, Costa Rica og Bogotá, Colombia. Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Miami, Panama City, og Atlanta.Populære flyreiser til Buenos Aires, Panama City, innenlandske São Paulo, Rio de Janeiro, og Campo Grande er den mest populære.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassen gir en rekke tjenester og fasiliteter til reisende. Som en internasjonal flyplass, er det også en av de mest moderne med over 125 butikker samt fire kinosaler. Kafeer, restauranter og et utvalg av spisesteder er tilgjengelig. Passasjerer kan få tilgang til minibanker, valutaveksling og førstehjelpstjenester. En rekke bilutleieselskapene er lokalisert på flyplassen og inkludere de som tilbys av Dollar, Enterprise, Fox, Alamo, Avis og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler