bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Belem Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Belem Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Belem Lufthavn. Bilutleie ved Belem Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Belem Lufthavn guide

leiebil Belem Lufthavn
Bilutleie Belem Lufthavn

Belém Airport (IATA Code: BEL) er en relativt liten, regional flyplass som ligger i Pará-provinsen i det nordlige Brasil.Også kjent som Belem Val de Cans-Julio Cezar Ribeiro International Lufthavn, anlegget er rangert som en av de travleste i landet. Den deler noen som sine anlegg med brasilianske militære organisasjoner. To rullebaner og en ny terminal bygget i 1999 har blitt utvidet igjen i de senere årene, og gi ytterligere tilgang til de om lag tre millioner passasjerer og nesten 55 000 fly fly som opererer ut av flyplassen på en årlig basis.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke populære flyselskapene service på flyplassen som inkluderer Azul brasilianske Airlines, Gol Airlines, TAM Airlines og TAP Portugal.Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Rio de Janeiro, São Paulo, Palmas, og São Luis.Internasjonale flyreiser til Lisboa via TAP Portugal er planlagt å starte i løpet av sommeren 2014.

Flyplassens fasiliteter

Singelen terminal gir et lite antall tjenester som inkluderer nærliggende opphold på Hilton Belem, som ligger i umiddelbar nærhet til flyplassen. Flyplassen er ikke åpen 24 timer i døgnet, men gjør åpne skranker, porter og terminaler ca en time før første flyavgang. Flyplassen stenger innen en time etter at siste fly av dagen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler