bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Tuzla Flyplass

Hjem > Bosnia > Bilutleie Tuzla Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Tuzla Lufthavn. Bilutleie ved Tuzla Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Tuzla Lufthavn guide

leiebil Tuzla Lufthavn
Bilutleie Tuzla Lufthavn

Tuzla International Airport er også lokalt kjent som Međunarodni Aerodrom Tuzla (IATA Code: TZL) og International Airport Tuzla. Flyplassen fungerer som et lavprisselskap for regional reise gjennom Sentral-og Øst-Europa. Betjent av Wizz Air, mange innenlandske og tre direkte internasjonale ruter er tilgjengelig fra Bosnia og Herzegovina regionen.Flyreiser er tilgjengelig mandag til lørdag, med noen fly som opererer fra mandag til fredag. Reisende rådes til å sjekke avgangsplaner etter informasjon om flyreiser. Ligger i det sentrale østlige delen av landet, dets én rullebane og terminal gi begrensede nasjonale og internasjonale tjenester. Flyplassen betjener ca 29 000 passasjerer årlig.

Flyselskaper og destinasjoner

Tre operatører opererer gjennom Tesla International Airport og inkluderer Wizz Air, Freebird Airlines og AlMasria Universal Airlines. Wizz Air gir destinasjonene til Basel / Mulhouse, Malmö, og Göteborg City.Seasonal charterfly er levert av AlMasria og Freebird og inkluderer destinasjonene til Kairo, Egypt og Antalya, Tyrkia.

Flyplassens fasiliteter

Den relativt lille flyplassen gir en rekke tjenester i sitt enkeltterminalbygningen som har en topp kapasitet på 350 passasjerer. Viktige funksjoner inkluderer en førstehjelp avdeling, et postkontor og valutavekslingskontor. Reisende vil også nyte en restaurant og snackbar og en rekke kiosker. En tapt og funnet, tjenester til funksjonshemmede passasjerer og cateringtjenester er også tilgjengelig på flyplassen. Bilutleie tjenester er tilgjengelige.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler