bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Hobart Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Hobart Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Hobart Lufthavn. Bilutleie ved Hobart Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Hobart Lufthavn guide

leiebil Hobart Lufthavn
Bilutleie Hobart Lufthavn

Hobart er en av de mest populære destinasjonene for nasjonale og internasjonale reisende i Australia. Hobart International Airport (IATA Code: HBA) Ligger i Tasmania, gir en internasjonal inngangsport til Tasmania. Som Australias sørligste hovedstad, flyplassen gir et bredt spekter av flyselskaper, destinasjoner og service alternativer til nasjonale og globale reisende. Flyplassens eneste rullebane og hovedterminalen gir en heldekkende nasjonal og internasjonal område som tjener nesten to millioner passasjerer i året med over 14000 ankomst-og avgangs flyreiser.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke store innenlandske flyselskaper flyr Hobart International Airport som inkluderer Jetstar Airways, Tiger Airways Australia, Qantas og Virgin Australia. Hver av disse operatører tilbyr fly til Melbourne Airport utnytte smal kropp fly. På grunn av sin beliggenhet, er Hobart International Airport også et populært utgangspunkt for å fly til Casey Station, Antarktis. Populære destinasjoner innen Australia har også Brisbane, i Gold Coast, og Sydney.Melbourne og Sydney er den klassifisert som de travleste og mest populære innenriksruter.

Flyplassens fasiliteter

Den Hobart Airport tilbyr en kombinert innsjekkingsområde og kafeer ligger i hver av de nasjonale og internasjonale terminaler. En flyplasshotellet er på stedet og en rekke detaljhandel samt mat og drikke uttak gir enkel tilgang til næring. Butikker og kafeer og serveringssteder er åpne fra første flytur til siste avgang fly av dagen. Bilutleiefirmaer er tilgjengelig rett utenfor terminalen. Leiebil selskaper er Red Spot, Bargain Bil, Hertz, Thrifty, Avis, Budget og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler